onsdag 24. april 2013

Øving 3, Bruk av video i undervisningen

Hei igjen!

Her har jeg forsøkt å lage en video for å beskrive hvordan jeg kan bruke videomediet i musikkundervisningen min. Hadde nok kunnet forklart det skriftlig også, men tror det er enklere å forstå tanken bak opplegget ved å se en videobeskrivelse.

http://www.youtube.com/watch?v=9l5cI7dM3F0

4 kommentarer:

  1. Hei Stig! En grundig og god serie du har laget for gitarelevene dine. Ser ut som du mestrer bruken av video veldig godt. Hva har du tatt opp live-videoene med? Har ikke vært borti screenr.com før, men skal undersøke det nærmere. Regner kanskje med at det ikke er fullspekket med muligheter, som f.eks. redigering?

    SvarSlett
  2. Har tatt opp live-videoene med vanlig digitalt videokamera på stativ. Ang Screenr mener jeg du har redigeringsmuligheter om du går pro (ikke freeware), men i gratisprogrammet som jeg brukte har du ikke denne muligheten om du da ikke går veien om f.eks moviemaker i etterkant.

    SvarSlett
  3. Flott med flere leksjonsvideoer slik at elevene kan velge å se på litt og litt! Jeg skulle jammen ønske jeg hadde denne muligheten da vi fikk gitarundervisning på ungdomskolen!

    SvarSlett
  4. Flotte gitarøkter. Kjempespennende bruk av video. Ser også absolutt potensialet i gjenbruk, slik at dette blir videoer du kan benytte deg av opp mot elever også i andre kull.
    Topp at elevene kan ta tak i oppgavene også utenom skoletid, med støtte fra læreren (selv om det er på video) :)

    SvarSlett